Beste uitvaartverzekering 2018

Beste uitvaartverzekering 2018

Bij Uitvaartverzekeringvergelijkenloont.nl vindt u snel en eenvoudig de beste uitvaartverzekering. Met onze gebruiksvriendelijke vergelijker kunt u eenvoudig uitvaartverzekeringen vergelijken, zodat u zeker bent van de beste uitvaartverzekering van 2018. We vergelijken de uitvaartverzekering op premie en geven de uitvaartverzekering een punt. Om de hoogte van het punt te bepalen is gebruik gemaakt van onafhankelijke testresultaten van de Consumentenbond.


 PremieVerzekerd bedrag 
DELA
€ 8,45,- € 8.500,-
Monuta
€ 9,01,- € 8.500,-
Yarden
€ 9,32,- € 8.500,-
Ardanta
€ 9,93,- € 8.500,-

De beste uitvaartverzekering 2018 vinden

De beste uitvaartverzekering 2018 is per persoon verschillend, het is dan ook heel persoonlijk wat voor u de beste keuze is. De beste uitvaartverzekering 2018 voor u kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van uw wensen, budget en/of onafhankelijke testen zoals de Consumentenbond. Iedereen wil ervoor zorgen dat nabestaanden goed verzorgd achterblijven, zowel financieel als emotioneel. Ook moet de uitvaart netjes geregeld worden door de verzekeraar, zodat uw nabestaanden een onbezorgde uitvaart ontvangen. Het laatste wat u wilt is dat uw nabestaanden nog veel moeilijke keuzes moeten maken.

Het is belangrijk om te weten wat u precies wilt. Uw keuzes en wensen bepalen onder andere wat voor u de beste uitvaartverzekering van 2018 is. Er bestaat een natura uitvaartverzekering en een kapitaal uitvaartverzekering. Bij een natura uitvaartverzekering verzorgd de uitvaartverzekeraar uw volledige uitvaart, bij een kapitaal uitvaartverzekering zullen uw nabestaanden een geldbedrag uitgekeerd krijgen waarmee zij zelf de uitvaart kunnen regelen en bekostigen. De meerderheid kiest voor een natura uitvaartverzekering, zodat alle zorg uit handen wordt genomen. Door een goede vergelijking te maken komt u snel tot de beste uitvaartverzekering voor u zelf.

Beste uitvaartverzekering 2018 Consumentenbond

Bij het bepalen wat voor u de beste uitvaartverzekering 2018 is, kan het verstandig zijn rekening te houden met de onafhankelijke testresultaten van de Consumentenbond. De Consumentenbond heeft in totaal 4 keer uitvaartverzekeringen getest, de meest recente test is van 2016. De volledige uitvaartverzekeringen test kunt u doorlezen in de consumentengids van februari 2016.

Van de 5 uitvaartverzekeringen die we op deze website vergelijken haalt de uitvaartverzekering van DELA het hoogste testoordeel. Ook in de voorgaande testen heeft de uitvaartverzekering van DELA zich zeer goed bewezen. De uitvaartverzekering van DELA heeft iedere test glansrijk doorstaan en behoorde telkens tot een van de beste uitvaartverzekeringen uit de test.

 PremieVerzekerd bedrag 
DELA
€ 8,45,- € 8.500,-
Monuta
€ 9,01,- € 8.500,-
Yarden
€ 9,32,- € 8.500,-
Ardanta
€ 9,93,- € 8.500,-

Beste uitvaartverzekering 2018 in natura

Zoals de naam al doet vermoeden is een natura uitvaartverzekering een uitvaartverzekering die uitkeert in producten en diensten. Een natura uitvaartverzekering bestaat uit een basispakket die voor iedere uitvaart nodig is. In veel gevallen wordt een natura uitvaartverzekering nog aangevuld met een klein geldbedrag. Met dit geldbedrag kunt uzelf en/of uw nabestaanden specifieke wensen laten vervullen die niet zijn opgenomen in het basispakket. Omdat direct alles geregeld is kiest de meerderheid van de Nederlanders voor een natura uitvaartverzekering.

De beste uitvaartverzekering 2018 in natura zijn DELA, Monuta en Nuvema.

Beste uitvaartverzekering 2018 in kapitaal

Bij een kapitaal uitvaartverzekering wordt bij overlijden een geldbedrag uitgekeerd aan uw nabestaanden. Met dit geldbedrag kunnen uw nabestaanden vervolgens geheel naar eigen wens uw uitvaart mee bepalen en betalen. Dit type uitvaartverzekering geeft u en uw nabestaanden meer vrijheid in het bepalen hoe u de uitvaart wenst, maar u moet tegelijkertijd wel meer zelf regelen.

De beste uitvaartverzekering 2018 in kapitaal zijn Yarden en Ardanta.

Conclusie beste uitvaartverzekering 2018

Om de beste uitvaartverzekering van 2018 voor uzelf te bepalen zult u dus moeten nagaan wat uw wensen zijn en wat het beste past bij u als persoon. De eerste keuze die u moet maken is of u een natura of een kapitaal uitvaartverzekering wilt. Aan de hand van deze keuze vervallen namelijk al een aantal uitvaartverzekeringen voor u. Zet daarom alles goed op een rij voor uzelf en maak een vergelijking. Vervolgens kunt u eenvoudig de beste uitvaartverzekering 2018 afsluiten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *