Wat doen wij voor u?

Uitvaartverzekeringvergelijkenloont.nl is géén tussenpersoon (intermediair). Nadat u zichzelf op onze website heeft kunnen oriënteren, sturen wij u door naar de betreffende adverteerder waar u geheel zelfstandig (zonder advies en advieskosten van een intermediair) een uitvaartverzekering kunt afsluiten. Deze adverteerder is vervolgens uw eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld vragen, onduidelijkheden of wijzigingen.

Wij bemiddelen of adviseren niet. Wij proberen u wel zo goed mogelijk te voorzien van informatie. U maakt zelf uw keuzes en vergelijkt zelfstandig de polisvoorwaarden. Indien u behoefte heeft aan advies en/of aan bemiddeling kunt u contact opnemen met een intermediair. U moet deze intermediair wel betalen voor zijn of haar diensten. Deze kosten maakt u door zelf uitvaartverzekeringen vergelijken via onze website niet!

Hoe volledig is onze vergelijking?

Wij vergelijken op deze website de volgende verzekeraars: Ardanta, DELA, EABN, Lifetri en Monuta. Het is belangrijk te weten dat dit niet alle uitvaartverzekeraars zijn die actief zijn in Nederland. Zo kunt u ook een uitvaartverzekering afsluiten bij DLE, GUV, PC uitvaart of Twenthe.

Hoe vergelijken wij?

Onze vergelijkingen komen tot stand door middel van een standaard meetman (leeftijd 28, langst mogelijke premie betaalduur en € 9.000 verzekerd bedrag), ook wel een statische vergelijking genoemd. Wij vragen hierbij niet om uw persoonlijke gegevens. De genoemde bedragen en premies in deze vergelijking staan op volgorde van premie (waarbij de goedkoopste vooraan staat). U kunt vervolgens zelf de voorwaarden met elkaar vergelijken. De genoemde bedragen zijn indicatief en kunnen sterk afwijken van uw persoonlijke situatie. Genoemde bedragen op de website van betreffende verzekeraar zijn altijd leidend.

Hoe verdienen wij?

Het gebruik van onze website is volledig kosteloos voor u als consument. Wanneer u via Uitvaartverzekeringvergelijkenloont.nl doorklinkt naar een adverteerder en daar vervolgens een uitvaartverzekering afsluit, ontvangen wij een eenmalige vaste vergoeding van de betreffende adverteerder. Deze vergoeding heeft geen invloed op de volgorde van de resultaten op deze website. Ons belangrijkste doel is het informeren van de consument zodat hij/zij nooit onnodig teveel betaalt en een juiste keuze kan maken.