Ga naar Nuvema

Premie: € 5,50
Verzekerd bedrag: € 6.500

Voordelen Nuvema uitvaartverzekering

Uitvaartwensen kosteloos wijzigen
Vrije keuze in uitvaartverzorger
Uitvaartkosten op basis van lokale prijzen

Contactgegevens Nuvema

Hoofdkantoor:
Olympia 1
1213 NS Hilversum

Telefoonnummer:
035 – 548 08 08

Postadres
Postbus 1020
1200 BA Hilversum

Nuvema uitvaartverzekering

Nuvema staat voor N.V. Nederlandse Uitvaart Verzekering Maatschappij en biedt alleen natura uitvaartverzekeringen aan.

Nuvema is een uitvaartverzekeraar die al 70 jaar actief is in heel Nederland, opgericht in 1949. Nuvema is een uitvaartverzekeraar die ten opzichte van andere uitvaartverzekeraar geen vaste bedragen verzekert. Ze kijken namelijk naar de individuele uitvaartwensen van de klant en bepalen vervolgens wat zijn of haar uitvaart zal gaan kosten. Dit bedrag wordt verzekerd en betaalt de klant een maandelijkse premie over.

Naast de individuele wensen kijkt Nuvema ook naar de lokale kosten voor de begrafenis of crematie en de eventuele regionale gebruiken. Lokale verschillen kunnen erg groot zijn en iedere gemeente bepaald zelf hoeveel grafkosten u dient te betalen in geval u kiest voor een begrafenis. Hierdoor kan uw zwager die in een andere gemeente woont met exact dezelfde uitvaartwensen als u, toch meer premie betalen dan dat u betaalt.

Visie Nuvema

Nuvema heeft een ijzersterke visie waar geen spelt tussen te krijgen is. Nuvema vindt namelijk dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is. Nuvema doet daarom alleen uitvaartverzekeringen aanbieden en probeert het bedrag zo nauwkeurig als mogelijk aan te passen aan uw persoonlijke situatie. De verzorging van uitvaarten laat Nuvema vervolgens volledig over aan professionele lokale uitvaartverzorgers.

Wat maakt Nuvema bijzonder?

Nuvema is een uitvaartverzekeraar die niet voor iedereen hetzelfde bedrag verzekert. Waar alle andere verzekeraars een vast bedrag verzekeren kijkt Nuvema naar uw persoonlijke wensen en naar het prijsniveau van uw regio. Daarop baseert Nuvema hoeveel u nodig heeft voor uw uitvaart. Door deze manier van verzekeren weet u bij Nuvema zeker dat u een uitvaartverzekering heeft die volledig afgestemd is op uw wensen. Niet voor niets dat Nuvema al meerdere malen goed uit de testen van de Consumentenbond, Kassa en Radar komt.

Bereken hier uw premie bij Nuvema.

De uitvaartverzekering van Nuvema

Nuvema bestempeld zich als premium uitvaartverzekeraar. Dit merkt u in alles bij Nuvema. Zo is Nuvema de enige verzekeraar die het verzekerde bedrag persoonlijk aan uw situatie afstemt.

Uitvaartwensen zelf bepalen

Bij Nuvema kunt u altijd kosteloos uw uitvaartwensen wijzigen. U kunt een eenvoudige of uitgebreide uitvaartverzekering samenstellen. Op de website van Nuvema kunt u bij het afsluiten van de verzekering zelfstandig uw wensen invullen. Uitvaartwensen kunnen in de loop der jaren veranderen, daarom kunt u later altijd nog kosteloos uw uitvaartwensen wijzigen.

Lokale prijzen

De kosten van een uitvaart zijn altijd regio gebonden. Daarom is het belangrijk om niet te hoog te verzekeren maar ook zeker niet te laag. Bij Nuvema sluit u een uitvaartverzekering af die rekening houdt met de lokale prijzen bij u in de buurt. Zo bent u altijd op de juiste manier verzekerd.

Vrije keuze in uitvaartverzorger

Met de uitvaartverzekering van Nuvema zit u nooit vast een bepaalde uitvaartverzorger. U of uw nabestaanden kunnen later zelf bepalen door wie de uitvaart verzorgd wordt. Het verzekerde bedrag is altijd vrij besteedbaar.

Meer informatie over uitvaartverzekeraar Nuvema vindt u op www.nuvema.nl. Of vergelijk Nuvema met andere uitvaartverzekeraars door uitvaartverzekeringen te vergelijken op onze website.