Contact.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen en onderwerpen vindt u in onze kennisbank.

Bekijk kennisbank

Kom in contact

Wij beantwoorden uw vragen binnen een werkdag.

Stuur een bericht

Over ons

Wij vertellen u graag meer over ons en over onze werkwijze.

Over ons

Volledig onafhankelijk vergelijken.

Uitvaartverzekeringvergelijkenloont.nl is een online initiatief om de wereld in uitvaartverzekeringen transparanter en overzichtelijker te maken. Wij vergelijken niet alleen op premie, maar ook op ervaringen van andere consumenten met de betreffende uitvaartverzekeraar.

Naast het vergelijken van uitvaartverzekeringen kunt u bij ons ook veel informatie vinden over alles rond uitvaartverzekeringen. Wij zijn geen onderdeel van een uitvaartverzekeraar en opereren volledig zelfstandig. Heeft u vragen over een uitvaartverzekering? Neem dan contact op met de verzekeraar. Voor advies kunt u contact zoeken met een financieel adviseur. Wij geven geen persoonlijk advies en u kunt bij ons geen verzekering afsluiten.

Zoekt u een uitvaartverzekering?

Vergelijk alle uitvaartverzekeringen van Nederland met elkaar en vind de beste uitvaartverzekering voor uw situatie. Vergelijk hier onder andere DELA, Monuta en Ardanta.

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Contactformulier

Heeft u een vraag, opmerking of een suggestie voor of over onze website? Wij horen ze graag. Gebruik onderstaand contactformulier om in contact te komen met ons. Let op: Uitvaartverzekeringvergelijkenloont.nl geeft geen persoonlijk advies!

Contact Form Demo (#3)


Gegevens

Binckhorstlaan 36
2516 BE Den Haag

Let op: Dit is geen fysiek bezoekadres.