Crematieverzekering

Een crematieverzekering vergelijken voor een goedkope premie? Vergelijk hier alle Nederlandse crematieverzekeringen met elkaar.

Leeftijd

Getoonde premies zijn berekend met de geboortedatum:
15-02-1997 (27 jaar)

Premie

Klik op bekijken om de premie te zien die u betaalt.
1
Klanttevredenheid
9,5
Bedenktijd
30 dagen
Verzekerd bedrag
€ 9.000
Dienstenpakket € 2.500 & vrij te besteden € 6.500
Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
Complete uitvaart naar uw persoonlijke wensen
€ 6
,72
per maand
Bekijken
2
Klanttevredenheid
9,6
Bedenktijd
30 dagen
Verzekerd bedrag
€ 9.000
Dienstenpakket € 7.200 & vrij te besteden € 1.800
Tot 25 jaar een lagere premie voor uw kinderen
Coöperatie met 3 miljoen leden, ruim 85 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten
€ 7
,78
per maand
Bekijken
3
Klanttevredenheid
8,3
Bedenktijd
30 dagen
Verzekerd bedrag
€ 9.000
Vrij te besteden € 9.000
Kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekerd
Uitkering in geld, volledige keuzevrijheid
€ 10
,07
per maand
Bekijken
Toon alle 7 uitvaartverzekeringen
Deze vergelijking betreft geen financieel advies, u bent zelf verantwoordelijk voor uw keuzes.
Benieuwd hoe wij vergelijken en wie wij zijn? Lees dan hier alles over ons.
Are you looking for an English comparison? Compare funeral insurances.

Waarom een crematieverzekering?

  • 70% van de Nederlanders heeft een crematieverzekering.
  • U heeft minimaal 14 dagen bedenktijd, vaak zelfs 30 dagen.
  • Het totaalbedrag dat u aan premie betaalt is uiteindelijk minder dan wanneer u zelf spaart.
  • Een crematieverzekering is uniek onder de verzekeringen, deze keert gegarandeerd uit bij overlijden. U betaalt dus nooit voor niets premie.

Veelgestelde vragen over crematieverzekering

Wat doet een crematieverzekering?

Een crematieverzekering is hetzelfde als een uitvaartverzekering. Veel mensen noemen het een crematieverzekering omdat tegenwoordig het merendeel van de Nederlanders voor een crematie kiest.

Vanaf welke leeftijd kan ik een crematieverzekering afsluiten?

Een crematieverzekering kan worden afgesloten vanaf 18 jaar. Daarvoor kunnen kinderen worden bijgeschreven bij de ouders op de polis of er kan een speciale kinderpolis worden afgesloten.

Wat is een crematieverzekering?

Met een crematieverzekering verzekert u zich voor de kosten van een crematie. De verzekering kan echter ook gebruikt worden voor een begrafenis. Een crematieverzekering is een ander woord voor uitvaartverzekering, u verzekert zich voor een crematie of begrafenis met een crematieverzekering.

Crematieverzekering

Wat kost een crematie?

Uw voorkeur gaat uit naar een crematie? Maar bent benieuwd wat een crematie ongeveer kost? De kosten zijn erg persoonlijk en voor iedereen anders. Daarom kan het handig zijn om een berekening te maken. Bereken hier eenvoudig de kosten van een crematie.

Crematieverzekering vergelijken

Crematieverzekering vergelijken doet u niet alleen voor uzelf. Uw nabestaanden hebben ook veel baat bij een afgesloten crematieverzekering. De mensen waarvan u houdt en dicht bij u staan wilt u natuurlijk niet met hoge kosten achterlaten na uw overlijden. Met een crematieverzekering zorgt u ervoor dat uw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken om hoge crematiekosten. Uw nabestaanden krijgen met een crematieverzekering ook hulp bij het verwerken van uw overlijden en de crematie zal netjes geregeld worden. Zo bent u zelf ook zeker van een mooi afscheid en hoeft u geen geld opzij te zetten.

Een crematieverzekering zorgt voor rust bij uzelf, u hoeft namelijk nooit rekening te houden met de kosten van uw crematie. Met een crematieverzekering regelt u nu alles zodat bij uw overlijden alles goed geregeld is en u uw nabestaanden nooit met onverwachte kosten en/of keuzes achterlaat.

Goedkoopste crematieverzekering

De goedkoopste crematieverzekering vindt u gegarandeerd op Uitvaartverzekeringvergelijkenloont.nl. We vergelijken alle crematieverzekeringen van Nederland met elkaar. Hier vergelijkt u o.a. grote verzekeraars zoals Monuta, DELA en Ardanta met elkaar. Binnen enkele minuten vindt u de goedkoopste crematieverzekering via onze eenvoudige en duidelijke vergelijker die de crematieverzekeringen vergelijkt op premie en betaalduur. Zo vindt u in één oogopslag de goedkoopste crematieverzekering voor u.

Door op zoek te gaan naar de goedkoopste crematieverzekering kunt u in totaal veel geld besparen op uw premie. Dat is mooi hé? Wacht niet langer en bekijk waar u het voordeligst uit bent.

De allergoedkoopste crematieverzekering

Wilt u een nog goedkopere crematieverzekering en nog meer premie besparen? Door de betaaltermijn te verkorten kunt u nog meer besparen op uw crematieverzekering. Doordat u de betaaltermijn verkort zult u wel een hogere premie per maand betalen, maar omdat u sneller klaar bent met premie betalen kunt u nog meer besparen.

Doordat u de premie voor de crematieverzekering sneller heeft afbetaald kan de crematieverzekering minder lang indexeren. Daarom is het slim om uzelf voor een hogere waarde te verzekeren, crematiekosten worden namelijk ieder jaar duurder. Kijk goed naar de totale premie die u moet betalen. Hoe hoger de maandpremie, hoe lager de totale premie.

Crematieverzekeraars vergelijken

We vergelijken alle Nederlandse uitvaartverzekeraars op Uitvaartverzekeringvergelijkenloont.nl. Zoals o.a. de grote verzekeraars Ardanta, DELA en Monuta. Iedere uitvaartverzekeraar heeft zijn eigen pakketten en voorwaarden. In hoofdlijnen kunt u een natura crematieverzekering of een kapitaal crematieverzekering afsluiten. Bij een naturaverzekering krijgt u een pakket aan producten en diensten, vaak aangevuld met een vrij te besteden geldbedrag. Doordat er een geldbedrag bijzit kan het ook zijn dat het een combinatieverzekering wordt genoemd. Bij een kapitaalverzekering krijgt u alleen een vrij te besteden geldbedrag.

Maar ook termen als uitvaartverzekering of begrafenisverzekering kunt u voorbij zien komen. Dit betreft echter in veel gevallen dezelfde verzekering als de crematieverzekering, maar dan met een andere naam eraan. Ook de naam overlijdensrisicoverzekering kunt u voorbij zien komen. Dit betreft echter een geheel andere verzekering dan een crematieverzekering.

De meeste uitvaartverzekeraars richten zich vooral op de naturaverzekering. Deze wordt dan vaak aangevuld met een vrij te besteden geldbedrag. Waardoor het eigenlijk een combinatieverzekering wordt, namelijk de combinatie van een kapitaal- en een naturaverzekering. Veel uitvaartverzekeraars noemen het ook wel een crematieverzekering in diensten of een dienstenpakket.

Dit type crematieverzekering neemt veel zorgen uit handen van zowel uzelf als van uw nabestaanden. U krijgt namelijk een vast pakket aan diensten en kunt eventuele extra wensen betalen met het extra geldbedrag. Dit is gemakkelijk voor uzelf, maar u heeft toch de vrijheid een eigen draai aan uw crematie te geven. Verder is het voor uw nabestaanden ook gemakkelijker. Zij hoeven namelijk minder keuzes te maken. Het vrij te besteden geldbedrag kunt u eenvoudig verhogen naar eigen wens.

Crematieverzekering vergelijken premies

Bent u na het vergelijken van de crematieverzekeringen eruit welke crematieverzekering bij u past? Dan kunt u heel eenvoudig deze crematieverzekering afsluiten. Afsluiten van de crematieverzekering doet u bij de uitvaartverzekeraar zelf. Wij sturen u door naar de website van de uitvaartverzekeraar. U sluit daar vervolgens binnen 5 minuten de crematieverzekering af.

Bij het afsluiten van een crematieverzekering heeft u uw NAW-gegevens, bankgegevens en een Nederlands identiteitsbewijs nodig. Om het afsluiten van een crematieverzekering zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen is het verstandig deze bij de hand te hebben.

Wat is de goedkoopste crematieverzekering?

De goedkoopste crematieverzekering vindt u eenvoudig en snel op Uitvaartverzekeringvergelijkenloont.nl. Binnen 1 minuut weet u waar u de goedkoopste crematieverzekering kunt afsluiten.

Als u kiest voor een crematie kunt u het wat luxer maken dan met een begrafenis. Dit komt doordat een begrafenis duurder is dan een crematie. Bij een begrafenis dient u namelijk rekening te houden met bijvoorbeeld grafkosten en een grafsteen. Benieuwd naar welke crematieverzekering het goedkoopste is? Klik dan op onderstaande button.

Wat is de beste crematieverzekering?

De beste crematieverzekering vindt u eenvoudig en snel op Uitvaartverzekeringvergelijkenloont.nl. Vind binnen 1 minuut de crematieverzekering met de beste prijs/kwaliteit verhouding. We gebruiken daarvoor de onafhankelijke testresultaten van de Consumentenbond.

De Consumentenbond heeft in totaal al vier keer crematieverzekeringen vergeleken op prijs en kwaliteit. We kijken bij het vergelijken naar alle vier deze testen en bepalen aan de hand daarvan welke crematieverzekeringen het beste zijn. Benieuwd naar de resultaten welke crematieverzekering het beste is? Klik op onderstaande button.

Wat kost een crematieverzekering?

Sommige mensen hebben geen idee wat een crematieverzekering nu precies kost. Uiteraard is dit vooral afhankelijk van uw wensen. Hoe uitgebreid wenst u de crematie? Is dit sober of juist heel uitgebreid? Alles draait om het bedrag wat u wilt verzekeren en denkt nodig te hebben. Voor een gemiddelde crematie moet u rekening houden met een € 10 per maand aan premie voor een crematieverzekering. Weet u nog niet precies wat uw crematie ongeveer zal kosten? Bereken dan hier de kosten van uw crematie met de uitvaartkosten tool. Beantwoord enkele simpele vragen en de tool berekend wat uw crematie ongeveer zal gaan kosten. Zo betaalt u nooit teveel voor uw crematieverzekering.

Crematieverzekering afsluiten

Een crematieverzekering afsluiten doet u bij de verzekeraar zelf. Bij ons vergelijkt u alleen de crematieverzekering op premie en voorwaarden. Na het afsluiten is de verzekeraar uw eerste aanspreekpunt.

Wij zijn geen adviseur en bemiddelen niet. Alle informatie is van algemene aard en u maakt geheel zelfstandig uw keuzes. De vergelijker is op basis van ijkgegevens en wij vragen nooit om persoonlijke gegevens.

Meer onafhankelijke informatie

Voor nog meer onafhankelijke informatie over crematieverzekeringen kunt u kijken bij uitvaartverzekeraar DELA of Monuta. Of vergelijk uitvaartverzekeringen met elkaar om de juiste crematieverzekering voor uw situatie te vinden.

Wilt u meer weten over hoe we crematieverzekeringen vergelijken? U kunt meer informatie lezen op de pagina over ons.

Naar de vergelijking