Yarden

Update: Yarden biedt momenteel geen uitvaartverzekeringen meer aan wegens de financiële problemen waarin de verzekeraar zich momenteel bevindt.

Yarden is een uitvaartverzekeraar met bijna 100 jaar ervaring. Yarden behoord met bijna één miljoen leden tot één van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Maar Yarden is niet alleen verzekeraar. Yarden verzorgd zelf ook uitvaarten.

Als afscheidsspecialist ondersteund en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende uitvaart, een begrafenis of crematie. Het doel van Yarden is om mensen voorlichting te verschaffen over de dood en de uitvaart. Met het initiëren van diverse activiteiten probeert Yarden bewustwording over leven, dood en afscheid te bevorderen.

Yarden hoofdkantoor

Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en bovenal betaalbaar. Een goed afscheid helpt mensen verder. Yarden heeft ruim 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentrums, 24 crematoriums en 9 begraafplaatsen. Hierdoor zit Yarden altijd bij u in de buurt.

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden

Bij Yarden kunt u zichzelf verzekeren tegen een zeer aantrekkelijke premie. Yarden biedt slechts één type uitvaartverzekering aan, deze is voor iedereen hetzelfde, namelijk de mijn laatste wensen uitvaartverzekering. Yarden houdt het graag simpel en voordelig. Geen rompslomp dus, maar gewoon één uitvaartverzekering voor iedereen.

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering is een flexibele uitvaartverzekering. U kunt deze geheel zelf naar uw eigen hand zetten.

Voordelen uitvaartverzekering van Yarden

Yarden wil een goed afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar maken. Daarom biedt Yarden één verzekering voor iedereen, de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. De voordelen:

 • Scherpe premie vanaf € 1,99 per maand
 • Slechts 3 eenvoudige gezondheidsvragen
 • Flexibele uitvaartverzekering welke u tussentijds kunt aanpassen
 • Online inzicht in uw uitvaartverzekering
 • Kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekerd
 • Premie indexering is mogelijk
 • Vrije keuze in uitvaartverzorging
 • 10% extra leden voordeel
https://www.youtube.com/watch?v=qSFUjqHTOSc

Kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekeren

Bij Yarden kunt u uw kinderen gratis meeverzekeren tot 21 jaar. Daarmee is Yarden de verzekeraar waarbij u kinderen het langst gratis kunt meeverzekeren. Bij de meeste andere verzekeraars kunt u kinderen tot slechts 18 jaar gratis meeverzekeren. Dit is dus een groot pluspunt aan de Yarden uitvaartverzekering!

Om kinderen gratis mee te verzekeren moet u uw kinderen wel aanmelden op de verzekering. Aan de hand van de gezondheidsvragen bepaald Yarden of uw kind(eren) gratis mee te verzekeren zijn.

Yarden reclames

Een goed afscheid helpt je verder. Deze slogan staat altijd centraal in de reclame uitingen van Yarden.

Op een betekenisvolle manier afscheid nemen van uw dierbaren, helpt bij het rouwproces. Dat laat Yarden zien in de reclame campagne met Ali B. Een reclame welke zelfs genomineerd werd voor de ‘Ster Gouden Loekie 2017’. Met deze reclame wil Yarden nabestaanden inspireren en steunen bij het organiseren van een begrafenis of crematie. Yarden wil iedereen helpen bij het nadenken over zijn of haar eigen afscheid. Een waardig afscheid wat voor iedereen betaalbaar moet zijn. Dat is waar Yarden voor wil staan met deze reclame. Yarden maakt een afscheid betaalbaar door het aanbieden van een verzekering met een uiterst lage premie.

Yarden inloggen

Als u inlogt bij Yarden kunt u zelf eenvoudig uw verzekeringsgegevens en persoonlijke gegevens inzien en aanpassen. Dit is natuurlijk erg prettig. Hierdoor hoeft u geen telefonisch contact op te nemen met Yarden. Ook kunt u eenvoudig uw polis inzien en uw polisvoorwaarden downloaden.

Inloggen bij Yarden doet u via mijn Yarden.

Yarden uitvaartverzekering contact

Hoofdkantoor:
Transistorstraat 10
1322 CE Almere

Telefoonnummers:
Algemeen: 0800 1292
Bij overlijden: 0800 8192
Vanuit buitenland: +31 88 927 3927

WhatsApp
06 8365 4368

Postadres
Postbus 10118
1301 AC Almere

Voordelen Yarden

 • Kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekerd.
 • Waardevaste uitvaartverzekering.
 • Nazorg voor nabestaanden.
 • Wensen zijn altijd aan te passen.

Meer informatie over uitvaartverzekeraar Yarden vindt u op www.yarden.nl. Of vergelijk Yarden met andere uitvaartverzekeraars door uitvaartverzekeringen te vergelijken op onze website.