Uitvaartverzekering

Over Uitvaartverzekering vergelijken loont

Wij vertellen hier graag meer over ons. Zo kunt u hier lezen wie wij zijn, wat wij doen, wie wij vergelijken en hoe wij vergelijken. Ook geven wij u graag meer inzicht over hoe wij geld verdienen om deze website te kunnen onderhouden.
Uitvaartverzekeringen vergelijken

Wie zijn wij?

Uitvaartverzekeringvergelijkenloont.nl heeft als doel om u te helpen bij het vinden van een passende uitvaartverzekering. Dit doen wij door u een volledige vergelijking aan te bieden met daarin alle Nederlandse uitvaartverzekeraars die staan geregistreerd bij de AFM. Zo vindt u binnen no-time een uitvaartverzekering die bij u past.

Naast het vergelijken bieden wij u ook uitgebreide kennisartikelen en houden u graag op de hoogte van het laatste uitvaartnieuws. Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en zal zo ver als mogelijk actueel gehouden worden met nieuwe ontwikkelingen. Uitvaartverzekeringvergelijkenloont.nl aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden op de website. Uiteindelijk bent u zelf verantwoordelijk voor keuzes die u maakt aan de hand van onze informatie.

Zelfstandig vergelijken

Jaarlijks maken vele duizenden consumenten gebruik van onze vergelijkingen en informatie om zelfstandig een uitvaartverzekering af te sluiten. Een verstandige keuze, want zo betaalt u geen provisie voor advies van een intermediair. Onze vergelijkingen vervangen echter geen financieel advies. U bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die u maakt.

Wat doen wij voor u?

Uitvaartverzekeringvergelijkenloont.nl is géén tussenpersoon (intermediair). Nadat u zichzelf op onze website heeft kunnen oriënteren, sturen wij u door naar de betreffende verzekeraar waar u geheel zelfstandig (zonder advies en advieskosten van een intermediair) een uitvaartverzekering kunt afsluiten. Deze verzekeraar is vervolgens uw eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld vragen, onduidelijkheden of wijzigingen.

Wij bemiddelen of adviseren niet. Wij proberen u wel zo goed mogelijk te voorzien van informatie. U maakt zelf uw keuzes en vergelijkt zelfstandig de polisvoorwaarden. Indien u behoefte heeft aan advies en/of aan bemiddeling kunt u contact opnemen met een intermediair. U moet deze intermediair wel betalen voor zijn of haar diensten. Deze kosten maakt u door zelf uitvaartverzekeringen vergelijken via onze website niet!

Wie vergelijken wij?

Wij vergelijken alle 6 Nederlandse actieve uitvaartverzekeraars die staan geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), namelijk:

 • DELA
 • Monuta
 • ASR
 • EABN
 • DLE
 • Twenthe

Hoe vergelijken wij?

Wij vergelijken uitvaartverzekeringen op een transparante manier. Wij gebruiken hierbij geen persoonlijke gegevens. In onze vergelijking staan de verzekeraars op volgorde van premie per maand gesorteerd (van laagste premie naar hoogste premie). De volgende gegevens worden gebruikt om tot een vergelijking te komen:

 • Leeftijd: 27 jaar
 • Verzekerd bedrag: € 9.000
 • Betaaltermijn: tot 80 jaar (anders levenslang)
 • Kinderen meeverzekerd: nee

In onze vergelijking vindt u de belangrijkste voorwaarden van de verschillende uitvaartverzekeringen terug:

 • Klanttevredenheid
 • Bedenktermijn
 • Verzekerd bedrag
 • Premie per maand
 • Belangrijkste voordelen verzekering

De genoemde premies zijn indicatief en kunnen afwijken van uw persoonlijke situatie. Genoemde premies en bedragen op de website van de verzekeraar zijn altijd leidend. Dit komt omdat wij niet uw persoonlijke gegevens vragen en vergelijken met vaste ijkgegevens (zie hierboven). Wilt u meer informatie over een bepaalde verzekering of deze afsluiten? Klik dan door via de knop 'bekijken'. U wordt dan doorverwezen naar de website van de verzekeraar.

Hoe verdienen wij?

Het gebruik van onze website is geheel kosteloos. Wanneer u via Uitvaartverzekeringvergelijkenloont.nl doorklinkt naar een uitvaartverzekeraar en daar vervolgens een uitvaartverzekering afsluit, ontvangen wij een eenmalige vaste vergoeding van de betreffende verzekeraar. Deze vergoeding heeft geen enkele invloed op onze vergelijking. Wij vergelijken de gehele Nederlandse markt en de verzekeraars staan op volgorde van premie.

Omdat wij het belangrijk vinden dat u als bezoeker een volledig overzicht met alle 6 de Nederlandse uitvaartverzekeraars krijgt, staan er ook verzekeraars in onze vergelijker waar wij geen vergoeding van krijgen. Wij tonen deze verzekeraars wel, maar u kunt niet rechtstreeks doorklikken naar deze verzekeraars. Ons belangrijkste doel is het informeren van onze bezoekers zodat u nooit onnodig teveel betaalt en een juiste keuze kan maken.

Start met uitvaartverzekeringen vergelijken