Goedkoopste uitvaartverzekering

Volledig onafhankelijk een goedkope uitvaartverzekering vinden? Vergelijk hier alle uitvaartverzekeringen van Nederland en kies de goedkoopste!

Leeftijd

Getoonde premies zijn berekend met de geboortedatum:
15-02-1997 (27 jaar)

Premie

Klik op bekijken om de premie te zien die u betaalt.
1
Klanttevredenheid
9,5
Bedenktijd
30 dagen
Verzekerd bedrag
€ 9.000
Dienstenpakket € 2.500 & vrij te besteden € 6.500
Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
Complete uitvaart naar uw persoonlijke wensen
€ 6
,72
per maand
Bekijken
2
Klanttevredenheid
9,6
Bedenktijd
30 dagen
Verzekerd bedrag
€ 9.000
Dienstenpakket € 7.200 & vrij te besteden € 1.800
Tot 25 jaar een lagere premie voor uw kinderen
Coöperatie met 3 miljoen leden, ruim 85 jaar ervaring in het verzorgen van uitvaarten
€ 7
,78
per maand
Bekijken
3
Klanttevredenheid
8,3
Bedenktijd
30 dagen
Verzekerd bedrag
€ 9.000
Vrij te besteden € 9.000
Kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekerd
Uitkering in geld, volledige keuzevrijheid
€ 10
,07
per maand
Bekijken
Toon alle 7 uitvaartverzekeringen
Deze vergelijking betreft geen financieel advies, u bent zelf verantwoordelijk voor uw keuzes.
Benieuwd hoe wij vergelijken en wie wij zijn? Lees dan hier alles over ons.
Are you looking for an English comparison? Compare funeral insurances.

Waarom een uitvaartverzekering?

  • 70% van de Nederlanders heeft een uitvaartverzekering.
  • U heeft minimaal 14 dagen bedenktijd, vaak zelfs 30 dagen.
  • Het totaalbedrag dat u aan premie betaalt is uiteindelijk minder dan wanneer u zelf spaart.
  • Een uitvaartverzekering is uniek onder de verzekeringen, deze keert gegarandeerd uit bij overlijden. U betaalt dus nooit voor niets premie.

Veelgestelde vragen over een goedkope uitvaartverzekering

Wat is een goedkope uitvaartverzekering?

Een goedkope uitvaartverzekering wordt vaak gezien als een uitvaartverzekering met een lage maandpremie. Toch betekent een lage maandpremie niet dat de verzekering voordelig is. Een hogere maandpremie over een kortere tijd kan bijvoorbeeld goedkoper zijn dan een lage maandpremie over een langere tijd.

Wat kost een goedkope uitvaart?

Het is verstandig om uzelf nooit onder te verzekeren, aangezien uw nabestaanden dan alsnog een groot deel van de kosten van een uitvaart moeten betalen. Een begrafenis kost al snel rond de € 7.000 en een crematie rond de € 5.500. De exacte kosten hangt voor een groot deel van uw wensen af, maar ook de regio waar u woont speelt een grote rol bij de totale kosten.

Goedkope uitvaartverzekering

De goedkoopste uitvaartverzekering is voor iedereen binnen 1 minuut gevonden via bovenstaand overzicht. Voor verschillende leeftijden hebben we de premies berekend en overzichtelijk gerangschikt. Zo kan iedereen een goedkope uitvaartverzekering afsluiten. DELA heeft in alle gevallen de goedkoopste uitvaartverzekering. Dit is opvallend, want DELA komt ook als beste uitvaartverzekering uit de test bij de Consumentenbond. DELA is dus een zeer goede keuze als u op zoek bent naar een goedkope en goede uitvaartverzekering.

Goedkope uitvaartverzekering

Top 3 goedkoopste uitvaartverzekeringen

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope uitvaartverzekering is het verstandig om alleen naar de uitvaartverzekeringen in de top 3 te kijken. Als u op de knop "bekijken" klikt wordt u doorgestuurd naar de verzekeraar en kunt u zelf een premieberekening uitvoeren. Daarbij kunt u zelf een verzekerd bedrag kiezen zodat de uitvaartverzekering goedkoper wordt. Uitvaartverzekeraar DELA komt in principe al langere tijd als goedkoopste verzekering uit de vergelijking. Ook biedt DELA een prima rendement.

Voor hoeveel minimaal verzekeren?

Bij Uitvaartverzekeringvergelijkenloont.nl vergelijken we met een verzekerd bedrag van € 9.000. Dit is wat een gemiddelde uitvaart kost. Wilt u echter een goedkope uitvaart? Kies dan voor een verzekerd bedrag van minimaal € 7.000 bij een begrafenis en € 5.500 bij een crematie.

Om te bekijken of dit bedrag toereikend is voor het financieren van uw begrafenis of crematie kunt u berekenen wat uw uitvaartkosten ongeveer zullen zijn. Door deze in te vullen met uw persoonlijke wensen ziet u direct wat uw uitvaart ongeveer zal gaan kosten. Zo bent u er zeker van dat u niet onderverzekerd bent.

Goedkope uitvaartverzekering vinden

Veel mensen zien het afsluiten van een uitvaartverzekering als een morele plicht. Ze willen hun nabestaanden niet opzadelen met de hoge kosten voor een uitvaart. Ook de nabestaanden ontlasten met moeilijke keuzes is een veelgehoord argument.

Uiteraard wilt u niet te veel betalen voor deze uitvaartverzekering! Vind via bovenstaand overzicht binnen 1 minuut de goedkoopste uitvaartverzekering voor uw leeftijd. Uitvaartverzekeringen vergelijken loont altijd!

De goedkoopste uitvaartverzekering

Niemand wil graag teveel betalen, daarom zijn veel mensen op zoek naar de goedkoopste uitvaartverzekering. Wat de goedkoopste uitvaartverzekering voor u is, is afhankelijk van uw leeftijd en wensen (bijvoorbeeld een natura uitvaartverzekering of een uitvaartverzekering in geld). Daarom hebben we handige overzichten met verschillende leeftijden gemaakt, zodat u binnen 1 minuut de goedkoopste uitvaartverzekering kunt vinden.

Goedkoopste uitvaartverzekering

Zoals u kunt zien wordt de premie voor de uitvaartverzekering duurder naarmate u ouder wordt. Dit heeft te maken met het 'overlijdensrisico' van de verzekerde of met andere woorden 'de tijd dat er nog premie betaald kan worden'.

Wie heeft de goedkoopste uitvaartverzekering?

Wat is een goedkope uitvaartverzekering of wie heeft de goedkoopste uitvaartverzekering? Deze vraag krijgen we regelmatig van verschillende consumenten. Het is slim om niet direct op zoek te gaan naar een hele goedkope premie bij een willekeurige partij. Wat u wel kunt doen is grote gerenommeerde uitvaartverzekeraars nader onder de loep nemen.

Op deze website vergelijken we alle grote uitvaartverzekeraars van Nederland. Dit zijn de partijen die specifiek gericht zijn op het verzekeren van een uitvaart, evenals het organiseren van een uitvaart. Zo bent u er zeker van dat alles goed en netjes geregeld wordt.

Per leeftijdsgroep hebben we een top 3 samengesteld met de 3 goedkoopste uitvaartverzekeringen van deze 3 verzekeraars. Zo kunt u snel en overzichtelijk zien wat in uw situatie de goedkoopste uitvaartverzekering is. Voor deze top 3 hebben we gebruik gemaakt van een verzekerd bedrag van € 7.000. Hier kunt u een sobere uitvaart van betalen. Wenst u echter iets meer luxe en een normale uitvaart? Kies dan voor een minimum verzekerd bedrag van € 8.500 tot € 9.000. De premie zal bij een hoger verzekerd bedrag natuurlijk ook hoger liggen.

Het is ook mogelijk, wanneer u het niet zo breed heeft, om nu met een laag bedrag te beginnen. U kunt later dan nog een tweede uitvaartverzekering afsluiten om het verzekerde bedrag te laten stijgen. Zo heeft u later alsnog een normale uitvaart i.p.v. een sobere uitvaart.

Goedkope begrafenisverzekering

Er zijn ook mensen op zoek naar de goedkoopste begrafenisverzekering of crematieverzekering. Dit is echter niet nodig. Met een uitvaartverzekering dekt u namelijk zowel een begrafenis als een crematie. Vergelijk bovenstaande uitvaartverzekeringen en bekijk welke voor u het voordeligste is.

Goedkope begrafenisverzekering

Goedkoopste uitvaartverzekering met kado (cadeau)

Een goedkope uitvaartverzekering met cadeau kunt u bij ons niet afsluiten. Een goedkope uitvaartverzekering met een gratis cadeau bestaat niet. Linksom of rechtsom zult u het cadeau namelijk altijd zelf betalen. Dit zou kunnen omdat u bijvoorbeeld een hogere premie moet betalen of omdat u mindere voorwaarden krijgt. Daarnaast kan het ook verkapt weggestopt zijn. Denk bijvoorbeeld aan de eenmalige afsluitkosten bij de betreffende uitvaartverzekering. Eenmalige afsluitkosten zijn bijvoorbeeld advieskosten, distributiekosten, poliskosten of een servicegesprek. Deze eenmalige afsluitkosten zijn niet altijd verwerkt in de premie die u maandelijks gaat betalen. En soms worden ze bijvoorbeeld niet eens genoemd. Het is dus oppassen wanneer u zomaar ingaat op een cadeau bij een uitvaartverzekering.

De goedkope uitvaartverzekeringen die we op deze website vergelijken zijn allemaal duidelijk over hun kosten. Geen gratis cadeau bij een uitvaartverzekering en ook geen verhulde kosten die op uw dak komen na afsluiten. Wees dus verstandig en sluit uw uitvaartverzekering af bij een van de uitvaartverzekeraars die hierboven staan.

Goedkoopste uitvaartverzekering vergelijken

De meest simpele manier om erachter te komen wat de goedkoopste uitvaartverzekering is, is door te vergelijken. Het vergelijken van de goedkoopste uitvaartverzekeringen hebben we hierboven al voor u gedaan. We hebben voor u alle Nederlandse uitvaartverzekeraars vergeleken op premie per maand. De goedkoopste drie uitvaartverzekeringen ziet u al direct staan. Wilt u alle uitvaartverzekeringen met elkaar vergelijken? Dan klikt u op de knop om alle uitvaartverzekeringen te tonen.

Het is belangrijk om niet alleen naar de premie van de uitvaartverzekering te kijken. De uitvaartverzekering moet namelijk ook aan uw wensen voldoen. U heeft niets aan een goedkope uitvaartverzekering als deze niet aan uw persoonlijke wensen voldoet. Kijk dus ook altijd naar de dekking en de voorwaarden van de uitvaartverzekering. Zo weet u zeker dat u later geen spijt krijgt. Is deze uitvaartverzekering vervolgens ook nog gekoppeld aan een voordelige premie? Dan zijn dat natuurlijk twee vliegen in één klap. Maar op de eerste plaats dient voornamelijk de voorwaarden en dekking te staan.

Er zijn in totaal twee type uitvaartverzekeringen. Het is dus slim om voor uzelf na te gaan waar uw voorkeur precies naar uit gaat. Deze verschillende type uitvaartverzekeringen zullen we hieronder behandelen. Zo kan het zijn dat de uitvaartverzekering op plaats twee in de vergelijker beter bij uw wensen aansluit dan de goedkoopste die op plaats één staat. Dan is het in uw situatie dus beter om niet voor de goedkoopste te kiezen.

Bij het bepalen wat voor u de goedkoopste uitvaartverzekering is, is het belangrijk eerst te bepalen voor hoeveel u verzekerd wilt zijn. Belangrijk hierbij is dat u vanaf € 7.000 een prima uitvaart kunt bekostigen. Weliswaar een relatief sobere uitvaart, maar u laat hiermee uw nabestaanden niet met kosten achter. Een redelijk gemiddelde uitvaart kost vandaag de dag rond de € 9.000. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden. U wilt natuurlijk niet dat uw nabestaanden nog met kosten achter blijven, daar sluit u namelijk de uitvaartverzekering voor af.

Wanneer u heeft bepaald welk bedrag u wilt verzekeren, kunt u bij verschillende uitvaartverzekeraars een premieberekening doen. Daarna kan iedere verzekeraar met zijn beste voorstel komen. Zo kunt u vervolgens zelf de keuze maken wat voor u de perfecte uitvaartverzekering is. Op basis van voorwaarden, maar zeker ook op basis van prijs. Zo sluit u eenvoudig online een goedkope uitvaartverzekering af. Specifiek afgestemd op uw persoonlijke situatie met uw eigen wensen.

Goedkoopste uitvaartverzekering in geld

Een goedkope uitvaartverzekering in geld keert zoals de naam al doet vermoeden een geldbedrag uit aan uw nabestaanden. Dit geldbedrag wordt uitgekeerd op het moment dat u als verzekerde komt te overlijden. Met dit geldbedrag kunnen uw nabestaanden vervolgens de kosten van uw uitvaart betalen. Wanneer u kiest voor een uitvaartverzekering in geld, hebben uw nabestaanden volledige keuzevrijheid. Zij kunnen zelf bepalen met welke uitvaartondernemer ze in zee gaan.

Maar wat zijn nu de goedkoopste uitvaartverzekeringen die uitkeren in geld? Wanneer u specifiek op zoek bent naar een uitvaartverzekering die uitkeert in geld, kunt u deze het goedkoopst afsluiten bij Yarden.

Goedkoopste uitvaartverzekering in natura

Een goedkope uitvaartverzekering in natura keert uit in diensten. Deze diensten kunt u vaak maar afnemen bij een beperkt aanbod aan uitvaartondernemers. De uitvaartondernemers moeten namelijk een samenwerking hebben met de betreffende uitvaartverzekeraar waar uw uitvaartverzekering loopt. Heeft u dus een specifieke voorkeur voor een bepaalde uitvaartondernemer? Bekijk dan eerst of deze een samenwerking heeft met de uitvaartverzekeraar van uw keuze.

Wanneer u ook nog graag een extra geldbedrag wil bijverzekeren, voor diensten en/of producten die buiten het standaard dienstenpakket vallen (bijvoorbeeld voor koffie en cake). Dan kunt u vaak bij een naturaverzekering nog een extra geldbedrag meeverzekeren. Maar uiteraard kunt u ook nog een aanvullende uitvaartverzekering in geld afsluiten bij bijvoorbeeld Yarden.

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope uitvaartverzekering in natura, dan kunt u het best terecht bij DELA of Monuta. Zij zijn in de meeste gevallen het goedkoopst wanneer u op zoek bent naar een naturaverzekering. Maar ook bij Yarden zou u even kunnen kijken. Sinds kort biedt Yarden namelijk ook een natura uitvaartverzekering aan. Bij Yarden heeft u de keuze om zelf een uitvaartondernemer uit te kiezen. Laat u de uitvaart echter verzorgen door Yarden? Dan krijgt u 10% extra budget van Yarden.

Beste en goedkoopste uitvaartverzekering?

De beste en goedkoopste uitvaartverzekering, dat wil natuurlijk iedereen. Maar is een goedkope uitvaartverzekering ook een goede uitvaartverzekering? Het korte antwoord is, ja.

Wanneer u uw uitvaartverzekering bij Monuta of DELA afsluit dan heeft u een goede uitvaartverzekering voor een goede prijs. U bent er zeker van dat uw uitvaart in goede handen is en dat uw nabestaanden veel zorg uit handen wordt genomen. Deze uitvaartverzekeraars bieden, zoals u hierboven aan de top 3 goedkoopste uitvaartverzekeringen kunt zien, de goedkoopste uitvaartverzekering. Van alle uitvaartverzekeraars in Nederland bieden zij de goedkoopste uitvaartverzekering aan.

Het belangrijkste om rekening mee te houden is of u een uitvaartverzekering in natura of in geld wilt. Op basis van deze wensen kunt u verder gaan kijken. Belangrijk bij uw keuze is ook om te weten dat de uitvaartverzekering van DELA al meerdere keren als beste uitvaartverzekering uit de test kwam bij de Consumentenbond. DELA is echter alleen interessant wanneer u kiest voor een natura uitvaartverzekering. Een uitvaartverzekering in geld is relatief duur bij DELA. Voor een uitvaartverzekering in geld bent u dan ook in de meeste gevallen beter af bij een andere verzekeraar.

Goedkope uitvaart

Wanneer u op onze website uitvaartverzekeringen vergelijkt, hoeft u niet altijd te kiezen voor een goedkope uitvaart. Doordat u met vergelijken kunt besparen op de maandelijkse premie, kunt u zichzelf wellicht voor een hoger bedrag verzekeren. Zo hoeft u niet per se voor een goedkope uitvaart te kiezen. Bekijk onderstaand filmpje om een idee te krijgen van een voorbeeld van een goedkope uitvaart.

De verschillen in premie tussen de uitvaartverzekeraars zijn namelijk in sommige gevallen vrij fors. Dit is echter per situatie verschillend. De premie wordt namelijk vooral gebaseerd op leeftijd. Vanaf een bepaalde leeftijd kan het zomaar zijn dat een andere uitvaartverzekeraar goedkoper is dan bij een jongere leeftijd. Het is dus slim om hier rekening mee te houden bij het afsluiten van een uitvaartverzekering. Let er bovenal op dat u niet zomaar bij de eerste de beste uw uitvaartverzekering afsluit. Neem uw tijd en bekijk zelf welke uitvaartverzekering voor uw persoonlijke situatie de goedkoopste optie is.

Meer onafhankelijke informatie

Voor nog meer onafhankelijke informatie verwijzen we u graag naar verzekeraar LifeTri. Of vergelijk uitvaartverzekeringen direct op premie met onze vergelijker.

Goedkope uitvaartverzekering afsluiten

Wij bemiddelen niet en geven geen advies over uitvaartverzekeringen. Alle informatie is van algemene aard en u maakt geheel zelfstandig keuzes. De vergelijking van goedkope uitvaartverzekeringen is gebaseerd op ijkgegevens. Bij ons vergelijkt u de uitvaartverzekeringen en bij de verzekeraar van uw keuze kunt u de verzekering afsluiten.

Wilt u meer weten over hoe we goedkope uitvaartverzekeringen vergelijken? U kunt meer informatie lezen op de pagina hoe vergelijken wij.

Naar de vergelijking