Ardanta

Premie: € 13,01
Verzekerd bedrag: € 9.000

Voordelen Ardanta uitvaartverzekering

Meer dan 50 jaar ervaring.
Vrije keuze uitvaartverzorging.
Nazorg voor nabestaanden
Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.

Contactgegevens Ardanta

Adres:
De Ruyterlaan 8
7511 JH Enschede

Telefoonnummer:
Klantenservice: 053-488 11 22
Overlijden melden: 0800 33 33 000

Ardanta uitvaartverzekering

Ardanta is een merk van ASR en behoord daarmee tot een van de grootste verzekeraars in Nederland. Onder de ASR groep vallen ook andere verzekeringsmerken als bijvoorbeeld Ditzo, De Amersfoortse en Europeesche verzekeringen.

Ardanta uitvaartverzekeringen is ruim vijftig jaar specialist in het verzorgen en het verzekeren van uitvaarten. Ardanta zag in 1965 het licht en is toen begonnen onder de naam Algemene Nederlandse Begrafenisverzekering en Verzorgingsmaatschappij (ANBV). Respect en gevoelens voor de nabestaanden en alle wensen van de overledene staan bij Ardanta hoog in het vaandel. Ardanta werkt samen met gerenommeerde uitvaartondernemers in heel Nederland. Ook heeft Ardanta al enkele andere uitvaartverzekeraars overgenomen om zo een nog betere dienstverlening te kunnen verzorgen. Zo heeft Ardanta uitvaartverzekeraar AXENT en NIVO overgenomen.

Heeft u specifieke wensen omtrent uw uitvaart? Ardanta staat bekent als een verzekeraar waar alles mogelijk is.

Ardanta: waar staan ze voor?

Ardanta belooft dat ze helpen door te doen. Ardanta geeft aan dat ze meer dan een gewone uitvaartverzekeraar zijn. Ardanta helpt u met het maken van bewuste keuzes rond overlijden en geeft antwoord op praktische vragen. Dit doen ze voor u, maar ook voor uw nabestaanden op het moment dat u er zelf niet meer bent. Nu en straks als het nodig is.

Ardanta geeft graag tips om praktische zaken rond overlijden te regelen. En helpen ze u om het nadenken en het gesprek over het leven en de dood makkelijker te maken.

Hoe werkt Ardanta?

Bij Ardanta staat u als klant altijd centraal. Uw uitvaartverzekering en de dienstverlening van Ardanta moet duidelijk voor u zijn. Op welke manier u de uitvaartverzekering ook afsluit, u kunt altijd een goede service van Ardanta verwachten.

Uitvaartverzekeringen Ardanta

Bij Ardanta kunt u kiezen uit drie verschillende soorten uitvaartverzekeringen.

Geld Garant Uitvaartplan

Bij deze uitvaartverzekering ontvangen uw nabestaanden na uw overlijden een geldbedrag. Wie dit geldbedrag ontvangt mag u zelf bepalen en kunt u bij Ardanta laten vastleggen. Met dit geldbedrag kunnen uw nabestaanden vervolgens de kosten van uw uitvaart betalen.

Geld Geregeld Uitvaartplan

Bij deze uitvaartverzekering ontvangt de uitvaartverzorger direct een geldbedrag van Ardanta. Met dit geldbedrag zal de uitvaartverzorger vervolgens een waardige uitvaart verzorgen. Uw nabestaanden zien dan geen rekeningen tot aan het verzekerde bedrag.

Zorg Garant Uitvaartplan

Bij deze uitvaartverzekering bent u verzekerd van een standaardpakket aan diensten en producten. De uitvaartverzorger regelt een volwaardige uitvaart voor u, zodat uw nabestaanden geen moeilijke keuzes hoeven te maken.

Ardanta voert regelmatig klanttevredenheidsonderzoek uit

Ardanta vindt klanttevredenheid belangrijk en daarom meten ze continu de tevredenheid van klanten. Ardanta stuurt structureel digitale tevredenheidsonderzoeken naar groepen klanten toe. Naast deze tevredenheidsonderzoeken doet Ardanta ook mee met “VerzekeraarsInBeeld”. Dit is een onafhankelijke klantmonitor van het Verbond van Verzekeraars.

Ook toetst Ardanta met regelmaat brieven bij klanten. En toetsen ze regelmatig wat klanten nu echt van Ardanta verwachten. Zo blijft Ardanta steeds verbeteren. Ardanta nodigt klanten uit om ideeën en verbeteringen door te geven via het contactformulier. Ook houdt Ardanta klantpanels, waarbij klanten Ardanta van veel waardevolle informatie voorzien. Ardanta is een verzekeraar die dus veel zorg besteed aan de mening en ervaring van haar klanten.

verzekeraarsinbeeld

Meer informatie over Ardanta vindt u op www.ardanta.nl. Als u Ardanta wilt vergelijken met andere uitvaartverzekeraars dan kunt u bij ons uitvaartverzekering vergelijken.