Condoleren zonder handen schudden

Gepubliceerd op: 16 maart 2020 in:

Hoe kunt u nabestaanden condoleren met het verlies zonder handen te schudden? Door het corona virus wordt het schudden van handen afgeraden, maar hoe kunt u nabestaanden nu condoleren? Dit is een vraag die veel mensen die naar een afscheidsplechtigheid moeten zich afvragen vandaag de dag. Ook wordt de vraag meermaals gesteld bij uitvaartcentra en crematoria. Uitvaartverzekeraar DELA ziet momenteel erg veel ongemakkelijke situaties ontstaan. Daarom bedacht DELA drie alternatieven om nabestaanden oprecht medeleven te tonen zonder handen te schudden.

Inhoudsopgave

Drie mooie alternatieven om handen te schudden

Dit zijn de drie alternatieven die uitvaartverzekeraar en uitvaartondernemer DELA momenteel adviseert:

  • Uw handen ineen te vouwen voor de borst.
  • Uw eigen hand op het hart te leggen.
  • Met uw beiden handen een handkus te geven.

Plaatje ter verduidelijking

Hieronder ziet u een plaatje waar bovenstaande alternatieven duidelijk in beeld worden gebracht. Zo kunnen ongemakkelijke situaties voorkomen worden. DELA verspreid het plaatje in al haar uitvaartcentra en crematoria. Ook verspreid DELA het plaatje via haar sociale mediakanalen om eveneens nabestaanden te bereiken die geen gebruik maken van de faciliteiten van DELA.

Condoleren zonder handen schudden

Drie mooie alternatieven om te condoleren zonder de handen van nabestaanden te hoeven schudden.

Het blijft vreemd, maar dit is het beste

Het blijft een vreemde gedachte om tijdens een afscheid geen handen te kunnen schudden met de nabestaanden. Met deze alternatieven zorgt DELA ervoor dat ook in deze tijd met het Coronavirus het afscheid waardig blijft. Door op deze manier te condoleren en uw medeleven te bewijzen kunnen nabestaanden alsnog terugkijken op een afscheid met een warm medeleven van hun familie en vrienden.

Vergelijk uitvaartverzekeringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *