Uitvaartverzekering

Rouwauto met bedrukking van bomen

Gepubliceerd op: 23 februari 2022 in:
Rouwauto bomen
© Van Kleef

Rouwbedrijf van Kleef uit de regio Oost-Nederland heeft een rouwauto met bomen laten bedrukken. Zij hebben de rouwauto ontworpen om aan de speciale wensen van overledenen en nabestaanden te voldoen. Volgens uitvaartmedewerker Maaike Geerdink kun je zo de natuur laten terugkomen bij het laatste afscheid.

Bijpassende rouwauto

De pandemie bracht Geerdink op het idee om een kleurrijke 'natuurlijke' rouwauto te ontwerpen. De vraag naar natuurbegraafplaatsen of buitendiensten neemt toe. Hier hoort dan natuurlijk ook een bijpassende rouwauto bij met natuurlijke invloeden. Zo is de print voor bomen op een rouwauto ontstaan.

Het past volgens Geerdink bij de vele vernieuwingen in de uitvaartbranche. Nabestaanden en overledenen willen de uitvaart steeds persoonlijker kunnen maken. Tegenwoordig zie je de gekste uitvaarten voorbijkomen.

Positieve reacties

De speciale rouwauto met bomenmotief heeft veel positieve reacties opgeleverd. Je ziet tegenwoordig veel vernieuwing in de uitvaartbranche. Het personaliseren van een dienst wordt hierbij steeds belangrijker. Het traditionele zwart, wit of grijs zie je steeds minder vaak. Mensen willen steeds vaker een dienst die bij hun past. Zo is een plakje cake in het crematorium ook niet meer standaard volgens Geerdink. Er dient steeds meer rekening gehouden te worden met de wensen van de overledene.

Vergelijk uitvaartverzekeringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *