Beste overlijdensrisicoverzekering

Vind de beste overlijdensrisicoverzekering voor u en uw gezin. Binnen enkele minuten heeft u een overlijdensrisicoverzekering afgesloten.

Leeftijd

Getoonde premies zijn berekend met de geboortedatum:
01-11-1996 (27 jaar)

Premie

Klik op bekijken om de premie te zien die u betaalt.
1
Bedenktijd
30 dagen
Looptijd
30 jaar
Verzekerd bedrag
€ 300.000
Verzekeringsvorm: Annuïtair dalend
Eenmalige afsluitkosten (distributiekosten): € 69
Betaaltermijn: per maand
€ 5
,07
per maand
Bekijken
2
Bedenktijd
30 dagen
Looptijd
30 jaar
Verzekerd bedrag
€ 300.000
Verzekeringsvorm: Annuïtair dalend
Eenmalige afsluitkosten (distributiekosten): € 45
Betaaltermijn: per maand, kwartaal, half jaar, jaar (extra korting)
€ 5
,31
per maand
Bekijken
3
Bedenktijd
30 dagen
Looptijd
30 jaar
Verzekerd bedrag
€ 300.000
Verzekeringsvorm: Annuïtair dalend
Eenmalige afsluitkosten (distributiekosten): € 19,20
Betaaltermijn: per maand
€ 7
,47
per maand
Bekijken
Deze vergelijking betreft geen financieel advies, u bent zelf verantwoordelijk voor uw keuzes.
Benieuwd hoe wij vergelijken en wie wij zijn? Lees dan hier alles over ons.
Laatste update vergelijker: 8 november 2023

Waarom een overlijdensrisicoverzekering?

  • U heeft 30 dagen bedenktijd.
  • Voor een zeer lage maandelijkse premie voorkomt u dat uw partner en kinderen in de problemen komen als u komt te overlijden.
  • Een overlijdensrisicoverzekering is uniek onder de verzekeringen, deze keert gegarandeerd uit bij overlijden binnen de looptijd van de verzekering.

Veelgestelde vragen over de beste overlijdensrisicoverzekering

Wat is de beste overlijdensrisicoverzekering?

Op deze vraag is geen eenzijdig antwoord te geven. Iedereen heeft andere wensen wat zij belangrijk vinden. Voor de een kan dit de premie zijn, terwijl de ander juist voor een bepaalde naam kiest. Ook kunnen de premies onderling verschillen tussen het type uitkering, zoals: anuïtair dalend, lineair dalend of gelijkblijvend.

Is de duurste ook de beste overlijdensrisicoverzekering?

Nee, de duurste overlijdensrisicoverzekering hoeft zeker niet de beste overlijdensrisicoverzekering te zijn. Het belangrijkste is dat u zichzelf prettig voelt bij de verzekering. Voor de één zijn dit goede voorwaarden, voor de ander kan dit de premie zijn.

Beste overlijdensrisicoverzekering 2022

U wilt natuurlijk de beste overlijdensrisicoverzekering voor uzelf en voor uw nabestaanden afsluiten. Met een overlijdensrisicoverzekering beschermd u uw gezin tegen financiële problemen als u komt te overlijden. Hoe hoog en in welke vorm de overlijdensrisicoverzekering uitkeert, kunt u zelf bepalen. Als u komt te overlijden voor de einddatum van de verzekering krijgt uw gezin het verzekerde bedrag uitgekeerd.

Beste overlijdensrisicoverzekering

Beste overlijdensrisicoverzekering Consumentenbond

Op het moment dat u een overlijdensrisicoverzekering wilt afsluiten wilt u graag een goede overlijdensrisicoverzekering. Veel consumenten zijn dan ook op zoek naar een overlijdensrisicoverzekering die door de Consumentenbond als beste is getest. Een onafhankelijke instantie als de Consumentenbond test veel verschillende zaken en onderwerpen, tot verzekeringen aan toe. De Consumentenbond heeft echter zover wij weten nog nooit overlijdensrisicoverzekeringen getest. Wat dus de beste overlijdensrisicoverzekering volgens de Consumentenbond is kunnen wij u helaas niet aangeven.

De overlijdensrisicoverzekeringen die we hier vergelijken zijn van degelijke en gerenommeerde verzekeraars. Bepaal of bekijk waar u zich het liefst zou willen verzekeren en kies de verzekeraar die u het beste gevoel geeft.

Waarom de beste overlijdensrisicoverzekering afsluiten?

Met een overlijdensrisicoverzekering dekt u het risico op het wegvallen van een inkomen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren door een onverwacht overlijden of door bijvoorbeeld een auto-ongeluk waarna u niet meer in staat bent uw werk nog te kunnen doen. U wilt dat uw gezin door kan gaan met leven en alle leuke dingen kan blijven doen zonder deze op te moeten geven. Daarom wilt u graag de beste overlijdensrisicoverzekering afsluiten.

Met een overlijdensrisicoverzekering regelt u een bedrag voor uw nabestaanden. Komt u te overlijden binnen de looptijd van de verzekering? Dan zal de overlijdensrisicoverzekering het door u verzekerde bedrag uitkeren. Bijvoorbeeld om de hypotheek of huur mee te kunnen blijven betalen. Maar denk ook aan de studie van uw kinderen. Een overlijdensrisicoverzekering geeft u en uw gezin een geruststellend gevoel. Zo kunnen zij door blijven leven op het moment dat u er niet meer bent.

Meer onafhankelijke informatie

Voor meer onafhankelijke informatie over de beste overlijdensrisicoverzekeringen kunt u ook kijken bij de vereniging eigen huis. Of vergelijk overlijdensrisicoverzekeringen op premie in onze vergelijker.