Yarden

Premie: € 5,50
Verzekerd bedrag: € 6.500

Voordelen Yarden uitvaartverzekering

Kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekerd
Waardevaste uitvaartverzekering
Nazorg voor nabestaanden
Wensen zijn altijd aan te passen

Contactgegevens Yarden

Hoofdkantoor:
Transistorstraat 10
1322 CE Almere

Telefoonnummers:
Algemeen: 0800 1292
Bij overlijden: 0800 8192
Vanuit buitenland: +31 88 927 3927

WhatsApp
06 8365 4368

Postadres
Postbus 10118
1301 AC Almere

Yarden uitvaartverzekering

Yarden is een uitvaartverzekeraar met bijna 100 jaar ervaring. Yarden behoord met bijna één miljoen leden tot één van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Maar Yarden is niet alleen verzekeraar. Yarden verzorgd zelf ook uitvaarten.

Als afscheidsspecialist ondersteund en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende uitvaart, een begrafenis of crematie. Het doel van Yarden is om mensen voorlichting te verschaffen over de dood en de uitvaart. Met het initiëren van diverse activiteiten probeert Yarden bewustwording over leven, dood en afscheid te bevorderen.

Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en bovenal betaalbaar. Een goed afscheid helpt mensen verder. Yarden heeft ruim 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentrums, 24 crematoriums en 9 begraafplaatsen. Hierdoor zit Yarden altijd bij u in de buurt.

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden

Bij Yarden kunt u zichzelf verzekeren tegen een zeer aantrekkelijke premie. Yarden biedt slechts één type uitvaartverzekering aan, deze is voor iedereen hetzelfde, namelijk de mijn laatste wensen uitvaartverzekering. Yarden houdt het graag simpel en voordelig. Geen rompslomp dus, maar gewoon één uitvaartverzekering voor iedereen.

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering is een flexibele uitvaartverzekering. U kunt deze geheel zelf naar uw eigen hand zetten.

Voordelen uitvaartverzekering van Yarden

Yarden wil een goed afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar maken. Daarom biedt Yarden één verzekering voor iedereen, de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. De voordelen:

  • Scherpe premie vanaf € 1,99 per maand
  • Slechts 3 eenvoudige gezondheidsvragen
  • Flexibele uitvaartverzekering welke u tussentijds kunt aanpassen
  • Online inzicht in uw uitvaartverzekering
  • Kinderen tot 21 jaar gratis meeverzekerd
  • Premie indexering is mogelijk
  • Vrije keuze in uitvaartverzorging
  • 10% extra leden voordeel

Yarden reclames

Een goed afscheid helpt je verder. Deze slogan staat altijd centraal in de reclame uitingen van Yarden.

Op een betekenisvolle manier afscheid nemen van uw dierbaren, helpt bij het rouwproces. Dat laat Yarden zien in de reclame campagne met Ali B. Een reclame welke zelfs genomineerd werd voor de ‘Ster Gouden Loekie 2017’. Met deze reclame wil Yarden nabestaanden inspireren en steunen bij het organiseren van een begrafenis of crematie. Yarden wil iedereen helpen bij het nadenken over zijn of haar eigen afscheid. Een waardig afscheid wat voor iedereen betaalbaar moet zijn. Dat is waar Yarden voor wil staan met deze reclame. Yarden maakt een afscheid betaalbaar door het aanbieden van een verzekering met een uiterst lage premie.

Keurmerken van Yarden

Yarden bezit twee keurmerken. Deze keurmerken zullen we u hieronder toelichten.

Keurmerk Uitvaartzorg

Het keurmerk uitvaartzorg is een keurmerk van stichting keurmerk uitvaartzorg. Yarden is al sinds lange tijd in het bezit van dit felbegeerde keurmerk. Met dit keurmerk bent u zeker van kwalitatief goede dienstverlening in de uitvaartbranche. Aan het keurmerk ziet u direct dat u te maken heeft met een kwalitatief goede uitvaartorganisatie.

Het keurmerk uitvaartzorg helpt mensen bij het kiezen van een uitvaartonderneming die kwaliteit biedt. Uitvaartverzorgers met het keurmerk zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Doordat het een belangrijk keurmerk is ziet u steeds vaker uitvaartverzorgers met dit keurmerk.

Jaarlijks wordt Yarden getoetst door een onafhankelijke instelling of zij nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen. Niet alleen uitvaartorganisatie Yarden, maar ook al haar uitvaartcentra en crematoria. Zo kunt u te allen tijden vertrouwen op de deskundigheid van Yarden. Maar niet alleen Yarden zelf, ook al haar uitvaartondernemers worden getoetst op deskundigheid. Want ondanks al het verdriet, willen u en andere nabestaanden een goede herinnering overhouden aan het afscheid van de overledene. Negatieve ervaringen zijn het laatst waar u op zit te wachten.

Met het keurmerk uitvaartzorg bent u altijd zeker van zes zekerheden. U kunt erop vertrouwen dat de dienstverlening van alle keurmerkhouders aan onderstaande zes eisen voldoet. Jaarlijks toetst een onafhankelijke instelling of er nog aan deze hoge kwaliteitseisen wordt voldaan.

Heldere afspraken over uitvoering
Alle gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd door de uitvaartverzorger. Ook wanneer deze zouden wijzigen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Transparante kostenbegroting
Alle gemaakte prijsafspraken worden ook schriftelijk vastgelegd. Eveneens geldt ook hier wanneer deze wijzigen zal dat aangepast worden.

Goede organisatie van de uitvaart
De uitvaartondernemer garandeert een correcte uitvoering van de uitvaart. Hij of zij stelt voor elke uitvaart een uitgebreid dossier samen.

Vakbekwaam personeel
Al het personeel van de uitvaartondernemer is gekwalificeerd. Een uitvaartleider moet minimaal 25 uitvaarten per jaar geregeld of uitgevoerd hebben in de laatste 2 jaar. Zo weet u zeker dat de uitvaartleider zijn of haar vak verstaat.

Doelmatige klachtenafhandeling
Alle klachten dienen gepast afgehandeld te worden. Als de klacht niet in samenspraak tussen de uitvaartverzorger en de opdrachtgever kan worden opgelost, wordt de klacht in behandeling genomen door stichting klachteninstituut uitvaartwezen.

Klanttevredenheidsonderzoek
Iedere keurmerkhouder is verplicht elk jaar een klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Met de resultaten uit dit onderzoek dient de uitvaartverzorger waar nodig zijn dienstverlening aan te passen.

Bekijk onderstaande animatiefilm van stichting keurmerk uitvaartzorg. Hierin wordt nog even helder en duidelijk uitgelegd waar het keurmerk uitvaartzorg voor staat.

Meer informatie over uitvaartverzekeraar Yarden vindt u op www.yarden.nl. Of vergelijk Yarden met andere uitvaartverzekeraars door uitvaartverzekeringen te vergelijken op onze website.