Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering Independer

Uitvaartverzekering Independer

Independer is een vergelijkingssite waar u veel kunt vergelijken, waaronder verzekeringen. Een uitvaartverzekering vergelijken is bij Independer niet meer mogelijk. Dit komt door wijzigingen in de regelgeving. Hierdoor is Independer genoodzaakt moeten stoppen met het vergelijken van uitvaartverzekeringen. Wilt u echter alsnog uitvaartverzekering vergelijken Independer? Geen probleem, bij ons kunt u nog altijd uitvaartverzekeringen vergelijken.

Wij zijn een van de grootste websites die zich specifiek richt op uitvaartverzekeringen. Elke maand weer, vergelijken duizenden consumenten uitvaartverzekeringen via onze website.

Inhoudsopgave

Uitvaartverzekering vergelijken Independer

Uitvaartverzekering vergelijken bij Independer is niet meer mogelijk. Independer heeft vroeger wel uitvaartverzekeringen vergeleken. Ze zijn echter noodgedwongen moeten stoppen met uitvaartverzekeringen vergelijken vanwege veranderingen in de regelgeving.

We vinden het erg jammer dat u niet meer bij Independer terecht kunt voor een uitvaartverzekering te vergelijken. Maar niet getreurd. Bij ons kunt u wel nog uitvaartverzekeringen met elkaar vergelijken. Dit komt omdat we de uitvaartverzekeringen op een andere manier vergelijken dan dat Independer dat deed. De manier hoe wij uitvaartverzekeringen vergelijken wordt, ook na de veranderingen in de regelgeving, nog steeds geaccepteerd. Zo kunt u alsnog de beste uitvaartverzekering of juist de goedkoopste uitvaartverzekering vinden. Maar, u kunt bij ons ook terecht wanneer u informatie over uitvaartverzekeringen zoekt. In ons blog vindt u veel informatie over uitvaart gerelateerde zaken. Kijk dus gerust even rond op de website om uzelf te oriënteren.

Uitvaartverzekering afsluiten Independer

Ook het afsluiten van een uitvaartverzekering bij Independer is niet meer mogelijk. Dus weet u al exact welke uitvaartverzekering u wilt? En wilt u deze graag via Independer afsluiten? Dan is dit helaas ook niet meer mogelijk.

Wilt u een uitvaartverzekering afsluiten? Bij ons is dit mogelijk bij de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Klik hieronder op de naam en u wordt direct doorgestuurd. U kunt de uitvaartverzekering dan direct afsluiten of meer informatie lezen over de uitvaartverzekeraar.

Independer uitvaartkosten

Uitvaartkosten berekenen bij Independer is ook niet mogelijk. Hieronder hebben we voor u een tool geplaatst. Met deze tool kunt u een grove inschatting maken van uw uitvaartkosten. Hiermee kunt u net als vele andere ontdekken wat uw uitvaartkosten ongeveer zullen zijn. Zo kunt u bij het verzekeren rekening houden met de juiste uitvaartkosten. En voorkomt u onaangename verrassingen voor uw nabestaanden.

Independer uitvaart

Voor het regelen van een uitvaart kunt u ook niet terecht bij Independer. Dit heeft Independer echter ook nooit aangeboden. Net zoals wij ook geen uitvaart aanbieden. We vergelijken alleen de uitvaartverzekeringen van verschillende uitvaartverzekeraars met elkaar. Deze uitvaartverzekeraars regelen vervolgens uw uitvaart en zijn eveneens uw aanspreekpunt. Wat u nog wel bij Independer kunt vinden is algemene informatie over uitvaart en uitvaartverzekeringen. Dit is eigenlijk het enige wat Independer nog aanbiedt op uitvaartgebied.

Uiteraard kunt u voor belangrijke informatie, berekeningen, vergelijkingen en voor het afsluiten van een uitvaartverzekering volledig bij ons terecht. Elke maand helpen we duizenden bezoekers en worden er vele vergelijkingen gemaakt. We hopen u ook van dienst te kunnen zijn en wensen u veel succes met het vinden van de juiste uitvaartverzekering.

Independer stopt noodgedwongen met uitvaartverzekeringen

Independer zelf heeft toen ze stopte met uitvaartverzekeringen vergelijken een persbericht geschreven. Ze gaven hierin aan dat ze noodgedwongen moesten stoppen. Door de veranderingen in de regelgeving was Independer noodgedwongen om te stoppen met het vergelijken van uitvaartverzekeringen. Volgens Independer was het vergelijken van uitvaartverzekeringen zelfs verliesgevend geworden voor het bedrijf. Door de veranderingen kon Independer namelijk geen verdienmodel meer hanteren op de uitvaartvergelijker. Maar de uitvaartvergelijking moest uiteraard wel onderhouden blijven worden. Dit alles leidde tot een verliesgevende vergelijker.

Independer had ervoor gekozen om de uitvaartvergelijker nog een half jaar zonder inkomsten door te laten draaien. In de tussentijd zocht Independer naar een oplossing om de vergelijker in ieder geval dekkend te krijgen. Echter, zonder resultaat. Een oplossing werd niet gevonden. Uiteindelijk heeft Independer er voor gekozen volledig te stoppen met de uitvaartvergelijking. Lees hier het volledige persbericht.

Natuurlijk kunt u via ons wel de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland vergelijken. We hopen u op deze manier van dienst te kunnen zijn. We wensen u veel succes met het vinden van een goede uitvaartverzekering voor uw persoonlijke situatie!

Vergelijk uitvaartverzekeringen<< Terug naar alle kennisbank artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *